Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@07:22:30 GMT

البرز به استقبال سال تحصیلی جدید رفت

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۷۰۰۱۱

البرز به استقبال سال تحصیلی جدید رفت

به گزارش ایرنا، مدیرکل آموزش و پرورش البرز در این نشست گفت: همه تلاش ها به این مسیرهدایت می شود که بازگشایی مدارس البرزدرفضای با نشاط فرهنگی و تربیتی انجام شود.
سالار قاسمی اظهارداشت: در چند سال اخیر حدود ۱۰۰ هزار نفر به آمار دانش آموزی البرز اضافه شده به گونه ای که نزدیک به نیم میلیون دانش آموز در این استان تحصیل می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 با وجود چنین تراکم دانش آموزی و فرسودگی بسیاری از فضاهای آموزشی اجرای اقدامات فرهنگی در مدارس البرزاهمیت ویژه ای پیدا می کند.
امسال یک هزار کلاس درس در استان در حال ساخت است که ۱۶۰ کلاس برای سال تحصیلی جدید به بهره برداری می رسد و  مابقی حداکثر طی ۲ تا سه  سال آینده آماده خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز ضمن قدردانی از نگاه فرهنگی شهرداری کرج ادامه داد: این همکاری ها نه فقط در آغاز سال تحصیلی بلکه در تمام ایام سال باید ادامه پیدا کند تا شاهد یک فضای فرهنگی در سطح استان باشیم.
وی تصریح کرد: همکاری  مستمر شهرداری کرج با آموزش و پرورش موجب می شود بقیه دستگاه ها و نهادها ی فعال در استان نیز پای کار بیایند.
قاسمی در ادامه با توجه به ایام محرم و عزاداری سرور و سالار شهیدان خواستار ارائه بسته های فرهنگی و تربیتی از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری کرج برای توزیع در مدارس شد.
 فضاسازی شهری به مناسبت مهرماه و تقدیر از مدیران مدارس، معلمان و دانش آموزان در آغاز سال تحصیلی اقدام مناسبی است که می تواند انجام شود.
 خیرین مدرسه  ساز البرز در سال جاری ۶۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه تعهد کرده اند که رقم قابل توجهی است و اگر در شرایط کنونی همراهی آنان نبود شرایط به مراتب دشوارتر بود.
مدیرکل آموزش و پرورش البرز تاکید کرد: انجام چنین اقداماتی پیام روشنی مبنی بر حاکم بودن رویکرد فرهنگی دستگاه های اجرایی البرز خواهد داشت که باعث مشارکت بیش تر مردم و سایر نهادها در این موضوعات می شود.
شهردار کرج نیز گفت: هزینه در آموزش به رشد جامعه منجر می شود.
علی کمالی زاده خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در کنار مدیریت شهری نقش به سزایی در فرهنگ سازی در زمینه های مدیریت پسماند؛ احیای فضای سبز و ... بین نسلهای جدید که آینده سازان کشور هستند دارد.
وی در ادامه با اشاره به وظیفه شهرداری در روزهای منتهی به آغاز ماه مهر، اضلفه کرد: آذین بندی معابر و خیابان ها؛ توسعه فضای سبز، رنگ آمیزی جداول و خط کشی مجدد محل گذر عابرین پیاده و ایمن سازی مسیرهای منتهی به مدارس تنها بخشی از وظایف شهرداری در روزهای آخر تابستان است.
کمالی زاده تصریح کرد:سعی می کنیم برای سال تحصیلی جدید دو یا سه مدرسه از هر منطقه را انتخاب و تعدادی از کلاسهای آنها را هوشمندسازی کنیم تا دانش آموزان در شرایط  ‌استاندارد و مطابق با تکنولوژی روز آموزش ببینند.
 باید طوری برنامه ریزی صورت بگیرد که در نیمه اول شهریور عملیات حفاری در خیابان های شهر به پایان برسد تا مشکلی در تردد دانش آموزان و عبور و مرور سرویس مدارس ایجاد نشود.
 از مدت زمان عملیات تراش و روکش آسفالت هم باید کاسته شود تا شاهد کمترین  مزاحمت برای شهروندان در روزهای اول مهر ماه باشیم.
 سال‌هاست ستاد استقبال از مهر با دبیری معاونت خدمات شهری تشکیل می شود و امسال نیز برنامه ریزی لازم  صورت گرفته تا با اجرای طرح های مختلف به بهترین شکل به استقبال ماه مهر برویم.

شهردار کرج، شست و شوی معابر و خیابان‌ها، جمع آوری زباله از سطح شهر، خط کشی معابر منتهی به مدارس و دانشگاه ها، مرمت حفاری ها و روکش آسفالت معابر بخشی از طرح هایی است که در روزهای نزدیک به آغاز ماه مدرسه اجرایی می شود.

وی، توزیع سلطل های زباله تفکیک از مبدا در مدارس، انعقاد تفاهم نامه با آموزش و پرورش برای استفاده از ظرفیت سازمان حمل و نقل بار و مسافر برای جابه جایی دانش آموزان، کمک رسانی به آذین بندی و با نشاط سازی مدارس و بهسازی فضای سبز مدارس معرفی شده از سوی آموزش و پرورش را از دیگر طرح های اجرایی ستاد استقبال از ماه مهر عنوان کرد.

استان البرز ۴۶۰ هزار دانش آموز دارد.

۲۸۱۹/ ۶۱۵۵

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر آموزش و پرورش استان البرز سازمان حمل و نقل شهرداری مدیرکل آموزش و پرورش قیمت خودرو قیمت دلار حقوق زنان نقل و انتقالات لیگ برتر امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۰۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی حجرگشت در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه کرج ضمن تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) و تبریک روز معلم گفت: البرز دارای بیش از ۵۳۰ هزار دانش آموز در تمام مقاطع تحصیلی است که در حدود ۲ هزار و ۲۰۰ تا ۲ هزار و ۳۰۰ مدرسه دولتی و غیردولتی مشغول تحصیل هستند و بیش از ۵۰ هزار معلم شاغل و بازنشسته داریم.

وی با اشاره به مشکلات موجود در سرانه فضاهای آموزشی، تربیتی، اردویی و ورزشی در استان البرز و ضمن ابراز امیدواری از اینکه بتوانیم به همت دولتمردان و خیران به رفع آنها بپردازیم، مطرح کرد: فضای فیزیکی و ساختمان یک طرف اما نیروی انسانی و معلمی که باید دانش آموزان را تربیت کند، نکته مهمتری بوده و بهترین راه تأمین نیرو برای آموزش و پرورش، تربیت و جذب معلم است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز عنوان کرد: در یکی دو دهه اخیر وقفه‌ای در تربیت و جذب معلم ایجاد شد که شاید بسیاری از مسائل و مشکلاتی که امروز در حوزه‌های مختلف آموزشی، پرورشی و اجتماعی و … با آنها مواجه هستیم ناشی از این کم توجهی و خلأ ایجاد شده است. بهترین و مبنایی‌ترین جا برای تربیت و تأمین معلم دانشگاه تربیت معلم است.

حجرگشت افزود: اما تا زمان رسیدن به وضعیت مطلوب شاید چاره‌ای جز جذب معلم از سایر مسیرها نباشد. با توجه به اینکه شاید همه افراد تحصیل کرده و دارای مدارک تحصیلی بالا شایستگی معلمی را نداشته باشند، جذب و تربیت معلم شیوه خاص خود را دارد. در دوره جدید نگاه به جذب معلم حتی از طریق آزمون استخدامی تغییر یافت و به دنبال نیروی کیفی‌تر هستیم.

امسال ۵۰ درصد معدل و دیپلم و ۵۰ درصد کنکور در ورود به دانشگاه مؤثر است

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش معلمانی را استخدام می‌کند که معلمانه رفتار کنند و گزینش‌های ویژه معلمی را نیز پشت سر بگذارند، اظهار کرد: علیرغم همه مسائل در دولت برای تأمین هزینه‌های آموزش و پرورش، سال گذشته بیش از ۵۰ هزار نفر استخدام شدند و امسال حدود ۷۰ هزار نفر از طریق آزمون‌های استخدامی و بیش از ۳۰ هزار نفر از دانشگاهیان فرهنگیان جذب می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به اینکه از این تعداد حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تا سه هزار نفر مربوط به این استان هستند، خاطرنشان کرد: در دور اول سفر رئیس جمهور به البرز، آموزش و پرورش متعهد شد ۱۰۰ مدرسه بسازد که در سال گذشته تقریباً محقق شد. در سفر دوم نیز ساخت ۱۰۰ مدرسه دیگر از محل اعتبارات دولتی و کمک خیران مصوب و عملیات اجرایی تعدادی از آنها آغاز شده است.

حجرگشت با بیان اینکه علاوه بر این ۱۰۰ مدرسه دیگر نیز تعهد داده شد که از منابع استانی، مولدسازی و سایر منابع احداث شود، عنوان کرد: با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و اینکه باید تحصیل دانش آموزان در مدرسه در پذیرش و ادامه تحصیل آنها در دانشگاه نقش مستقیم داشته باشد، این موضوع تصویب شد که معدل دیپلم دانش آموزان در پذیرش در دانشگاه مؤثر باشد.

وی ادامه داد: سال گذشته برای اولین بار امتحانات نهایی پایه دوازدهم به صورت سراسری با شیوه جدید برگزار شد و نمره امتحانات نهایی در پذیرش در دانشگاه مؤثر بود. امسال نیز امتحانات پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار می‌شود و ۵۰ درصد معدل دیپلم و ۵۰ درصد کنکور در پذیرش دانش آموزان در دانشگاه مؤثر است و در سال آینده سهم تأثیر معدل، به ۶۰ درصد می‌رسد.

رکن اصلی موفقیت ما همراهی مردم است

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به انتظارات مقام معظم رهبری از مجموعه آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: ما موظفیم به این انتظارات پاسخ مناسب بدهیم و معلمانه با دانش آموزان و جامعه برخورد کنیم تا دانش آموزانی با تربیت صحیح پرورش دهیم. رسیدگی جدی به موضوع تربیتی و پرورشی و آسیب‌هایی که شاید زیبنده جامعه و مدارس نیست در دستورکار قرار گرفته است.

حجرگشت اظهار کرد: رکن اصلی موفقیت ما در آموزش و پرورش همراهی مردم به ویژه اولیاست که به ما اعتماد کنند و در کنار ما باشند تا بتوانیم آنچنان که باید و شاید در این مسیر فعالیت کنیم و موفق باشیم و به اهداف مدنظر دست یابیم. برای جلب همراهی و مشارکت مردم در انجام وظایف و رسالت‌های محوله باید فعالیت‌های خود را برای آنها تبیین کنیم.

وی با تاکید بر ضرورت مهارت آموزی دانش آموزان در مدرسه مطرح کرد: دانش آموزان را به مدت ۱۲ سال در رشته‌های مختلف آموزش می‌دهیم اما شاید پس از فارغ التحصیلی کمترین مهارت را نیز نداشته باشند و این موضوع خسرانی برای آموزش و پرورش است. در این راستا یک نگاه این است که در دوره متوسطه دانش آموزان را به سمت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش سوق دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز اضافه کرد: در برنامه هفتم توسعه باید ۵۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم در مدارس نظری و ۵۰ درصد در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای مشغول باشند اما میانگین آمار کشوری در این زمینه ۴۰ درصد و در البرز حدود ۴۳ درصد است که کافی نیست. از سوی دیگر باید توسعه هنرستان‌ها و ارتقای امکانات و زیرساخت‌ها و تجهیزات انجام شود.

کد خبر 6095590

دیگر خبرها

  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • استخدام ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر
  • حدود ۳ هزار نفر جذب آموزش و پرورش البرز می شوند
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار